Zapečeno belo meso sa kačkavaljem

Zapečeno belo meso sa kačkavaljem

Ekonomičan, brz i jednostavan ručak


Savet:
Najpre skuvajte domaću supu sa belim mesom (pogledati na stranici "predjela").


Za ovo glavno jelo potrebno je:

0.5kg kuvanog belog mesa
200g tanko iseckane šunkarice
150g kačkavalja
2 jaja
3 supene kašike kisele pavlake


Priprema:

Iseckati skuvano belo meso i podeliti na dva dela.
Spremiti podmazan pleh.
Prvu polovinu belog mesa ravnomerno naneti u pleh, preko staviti red šunkarice pa narendati malo kačkavalja.
Staviti drugu polovinu belog mesa a zatim poslagati red šunkarice i narendati kačkavalj.
Umutiti pavlaku sa jajima i preliti od gore.

Staviti da se peče na 200 stepeni da porumeni.

Jelo je spremno za ručak - prijatno.



0 коментара:

Постави коментар

Oglasi

loading...